2100: A Space Novelty

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2100: A Space Novelty

6. May @ 8:00 pm - 9:30 pm

Året er 2100. Jorda har utslettet seg selv i en atomkrig. Kaptein James Briggs, en hvit heterofil mann fra amerika, overlever og flyter rundt i det uendelig svarte verdensrommet. Plutselig skinner et skarpt lys gjennom det evige mørket og noe utenomjordisk plukker opp amerikaneren, og endrer historiens kurs for alltid. Sammen med den uovervinnelig heltinnen Botilda Boranus må James kjempe for å overleve og for at den onde herskeren ikke skal ta over hele universet.
Forestillingen består av fem skuespillere som er trent i Lecoqmetoden. Ensemblet har en presis kroppslig presisjon, komisk timing, originalitet og ren og skjær spilleglede! Forestillingen inneholder både sang, kampsport, akrobatikk og virkelighetsnær mime.

Rett opp stolryggen og fest setebeltet for i 2100: A Space Novelty blir du skutt ut på en fantastisk reise med intens spenning, kraftige latterbrøl og vakre sceniske bilder. Dette ved bruk av fem skuespillers kroppslige presisjon, live-lydeffekter og forkjærlighet til Sci-Fi. Forestillingen er proppfull av referanser fra alt fra Star Wars til Game of Thrones og er like gøy for de som elsker sjangeren som for de som hater sjangeren. Skuespillerne du får se på scenen har et bredt spekter av talenter og publikum får oppleve klokkeren sang, rå akrobatikk og virkelighetsnær mime. Alt i alt en unik forestilling som sender publikum tilbake til jorda igjen med et aldri så lite adrenalinkick!

2100: A Space Novelty e​r en hyllest til sci-fi sjangeren og Cut Mustard tar deg med på en imponerende reise gjennom dimensjoner. Det blir romferd, det blir romvesen, det blir lasere!

Cut Mustard Theatre ble dannet i 2017 da medlemmene i kompaniet ble ferdig utdannet ved Jacques Lecoq i Paris. Medlemmene er fra England, Australia, Sør-Korea og Norge.

Details

Date:
6. May
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Event Category:

Organizer

Showbøck