Tipsy Ibsen

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tipsy Ibsen

7. May @ 8:00 pm

To urnorske nasjonalskatter.
To uvurderlige kunstverk.
To høyt elskede bjelker i norsk kultur.
Vi snakker selvfølgelig om Henrik Ibsen og en god, gammeldags halvliter.

Len deg tilbake og nyt tidenes cocktail når vi serverer deg: Tipsy Ibsen.
Tipsy Ibsen presenterer flere av Henrik Ibsen mest klassiske verk, og i første runde tar vi for oss Hedda Gabler! Det er bare en liten hake. Før hver forestilling vil én tilfeldig utvalgt skuespiller drikke seg god og tipsy før teppet går opp.
Ibsens klassiske tekster får en ny original vri hver eneste kveld, da alkoholens tåke byr på diverse utfordringer for den fulle skuespilleren. Respekt for forestillingens regler og regi er for lengst drukket bort og kampen om å bevare respekten til Ibsens verk er i gang.
Heldigvis har den fulle med seg en på laget, altså en musikalsk komiker som fungerer som en forteller, host, hms-ansvarlig og støttespiller. Komikeren er også publikums venn og gjør det hele til et smakfull vorspiel. Den er med på å improvisere bakgrunnsmusikk, oppklare gammelnorsk tekst og losjere skuespillerne gjennom forestillingen i håp om en verdig avslutning.
De edrue skuespillerne skal så langt det lar seg gjøre holde den fjerde veggen. De skal prøve og integrere den berusedes fadeser inn i stykket, samtidig som de forsøker å holde seg til Ibsens originale tekst og språk. Det viser seg å ikke alltid være like enkelt, men ofte hysterisk morsomt.
Etter hver akt får publikum lov til å bestemme om den fulle skal drikke et glass øl eller vann mens vår kjære host spiller opp til en irsk drikkevise. Publikum synger med og er selv med på drikkeleker underveis. Etter forrige forestilling kan vi trygt si at dette vil bli en kveld bare den fulle vil glemme. Skål!

Details

Date:
7. May
Time:
8:00 pm
Event Category:

Venue

Brød & Sirkus
Tordenskiolds gate 3
Oslo, 0160 Norway

Organizer

Showbøck